Céges rendezvények 2018-03-02T10:46:26+00:00

Rendezvényhelyszín a Pap-szigeten

Csapatépítő tréning a Pap-szigeten

A Pap-sziget Kemping többhektárnyi zöldfelülete optimális szabadtéri rendezvényhelyszín családi napok, sportnapok, csapatépítés, kisebb-nagyobb baráti összejövetelek, születésnapok, osztálytalálkozók számára, vagy csak laza bográcsozáshoz, grillezéshez a terület valamelyik tűzrakóhelyénél.

Az Invitárium rendezvényház konferenciák, szemináriumok, előadások, partnertalálkozók, üzleti tárgyalások, szakmai továbbképzések számára ideális rendezvényhelyszín.

ok részére.

Rendezvényhelyszín a pap-szigeten

Motiválja munkatársait egy nagy adag élménnyel és adrenalinnal!

Kérjen ajánlatot most! »

Szívesen ajánlunk professzionális ​ programszervezők bevonásával akciódús indoor és outdoor foglalkozásokat. Kihagyhatatlan élményprogramok: sárkányhajózás a Dunán, tutajépítés, Geo-rally, Gokart-futam, Főzőverseny, Trabant derbi, GPS-es kincskeresés, Éjszakai kalandtúra, Footgolf, Jelmezkészítés, Filmforgatás, stb.

A Pap-sziget Budapesthez való közelsége miatt is ideális rendezvényhelyszín. Könnyen megközelíthető közúton, víziúton, kerékpárúton. Tömegközlekedéssel is gyorsan elérhető az Újpest-Városkaputól induló buszokkal, amelyek megállnak a sziget előtt. A parkolóban több busz számára is elegendő a hely. A többnapos rendezvényekhez a kempingünk biztosít szállást.

Csapatépítő tréning - sárkányhajózás
Rendezvényhelyszín grillezés

További infók az Invitárium rendezvényház weboldalán…

Tel:  26-310697 26-310909
GPS: N 47°40’54” E 19°4’58”

További képek rendezvényekről és csapatépítés programokról: