Esküvők 2018-03-02T12:37:49+00:00

Esküvők

Ideális esküvő helyszín Budapest közelében

Az Invitárium rendezvényház Szentendrén a Pap-szigeten található gyönyörű ősfás-parkos zöld környezetben. A szigetet a két Duna-ág fogja közre. Varázsa, romantikája a csodálatos és egyedülálló környezetben rejlik.

Ez az esküvő helyszín a párodnak is tetszeni fog!

Foglald le mielőbb! »

Az épület kétszintes. A felső szinten lévő esküvői terem kialakítása dekoratív, mediterrán jellegét falai hangulatos falfestményei is kiemelik. A terem kb. 100 fő ültetett fogadására alkalmas. Az üvegfalakon keresztül a sziget hatalmas fái valósággal belopakodnak a terembe. A terasz megvilágítását este fáklyák teszik hangulatosabbá. A rendezvényházak előnye az éttermekkel szemben az, hogy a terem berendezése, dekorációja, színvilága a Párok elképzelése szerint alakítható.

A termet általában már pénteken át tudjuk adni az előkészületekhez, hogy szombatra semmi teendő ne maradjon a díszítéssel kapcsolatban. Ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy a Nagy Nap stresszmentes legyen! Az épületben van egy menyasszonyi szoba is. A teremben kényelmes kárpitozott székek és szögletes 6 személyes asztalok vannak, amelyek többféle alakzatban elhelyezhetők.

Általában szeretik a párok, ha behozhatják a röviditalokat, sütiket. Mi javasolni is szoktuk, hogy olyan helyről hozzák, ahol visszaveszik a bontatlan italokat.

A sziget nyugodt, csendes, állandó lakókkal nem rendelkezik, átmenő forgalom nincs. Az épület előtt nagy méretű parkoló van, amely ingyenes használatú. A sziget páratlan szépségű környezete biztosítja a helyszínen tartott esküvői ceremónia romantikáját.

Nem gond a zéró tolarencia, a rendezvényhelyszín és a kemping közelsége ideális lehetőséget kínál a násznép elszállásolására.

Tel:  26-310697 26-310909
GPS: N 47°40’54” E 19°4’58”